Cikkek

Állatorvosi Ügyelet

Kedves Gazdik!


2018.08.01-től állatorvos hiány miatt nem tudunk minden éjjel ügyeleti ellátást biztosítani ! (este 18 órától reggel 8 óráig) 

Az aktuális ügyeleti helyzetről telefonszámunkon érdeklődhet.

Hétvégén és munkaszüneti napokon napközben az ügyeleti ellátás zavartalan 12h-ig

Az Állatkórház Kft. 1956 óta folyamatosan a megyénkben egyetlenként működtet éjjel-nappali ( 0-24 h ) sürgősségi ügyeleti betegellátást.

Az éppen aktuális ügyeletes kollegánk elérhetőségét megtudhatja az állatkórház vezetékes számát hívva, ( mely a 06-88/326-847 ), ahol az üzenetrögzítő tájékoztatja Önt.

Intézményük az év 365 napján nyitva tart, így minden nap van lehetősége önnek rendelési időben érkezni. Ez esetben ügyeleti pótdíj nélkül történik az ellátás.

Rendelési időn kívül ügyeleti pótdíj kerül felszámításra!

Rendelési idő:

Munkanapokon: 10-18 h

Munkaszüneti napokon: 9-10 h

 

A jelenleg érvényben lévő szabályozás szerint a Magyar Állatorvosi Kamara Pannon területi szervezete hétvégi állatorvosi ügyeletet szervezhet. Az ügyeletes állatorvosok aktuális listája a http:// maok.hu/allatorvosi_ugyeletek/veszprem_megye_2 weblapon érhető el. ( Ahol a kiírás hiányos a honlapon, ott nincs ügyeletes orvos! )

Az ügyeletet adó állatorvosok sem a kamarától, sem a állategészségügy egyéb szerveitől nem kapnak ellenszolgáltatást az ügyeletért, az ügyeleti díjat, a kezelések, és a felhasznált gyógyszerek árát természetesen az ügyeletet igénybe vevő állattartónak kell kifizetnie. Így mielőtt igénybe veszi az ügyeleti szolgáltatást célszerű érdeklődni annak várható költségeiről.

Az ügyelet, sürgősségi betegellátást jelent. Ebből adódóan, ha az orvoskollégával történt telefonos beszélgetésben úgy ítélik meg, hogy az állat ellátása nem sürgős, akkor az orvosnak joga van megtagadni az ellátást!

[2013.11.11.]


Az oldal tökéletes használatához JavaScript szükséges.
Kérjük, engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát.